Branddør

Branddør

Vi udskifter din gamle branddør ud med en ny i den korrekte brandklassifikation.

Branddør

Branddør

En branddør forhindrer, at branden udvikler sig og gør mere skade. Og skulle uheldet være ude, er det vigtigt at kunne minimere følgerne af en brand og røgspredning.

Sikkerhed og kvalitet

Vi montere kun godkendte branddøre der er produceret i overensstemmelse med gældende regler og lovkrav. Branddørene fås i forskellige modeller – klassifikationer og design ud fra jeres ønsker.

En branddør forhindrer, at branden udvikler sig og gør mere skade. Og skulle uheldet være ude, er det vigtigt at kunne minimere følgerne af en brand og røgspredning. De krav, der stilles til en branddør, afhænger af brandkravet til den væg, som døren monteres i; f.eks. om den er placeret i en brandsektionsadskillelse eller brandcelleadskillelse. Derudover har anvendelsen af rummet på hver side af døren betydning for dørklassen; f.eks. om det er depot, kontor, flugtvejsgang eller trapperum.

Hos os er sikkerheden i fokus, også når det gælder branddøre. Vi monterer branddøre, som er certificeret efter europæiske standarder og godkendt til henholdsvis EI30, EI60 eller EI120 minutter. Branddøren, der monteres, overholder som minimum den samme brandklassifikation som den brandadskillelserne konstruktion.

Vi sørger for, at der fuges korrekt rundt omkring døren med dokumenteret brandfuge og monterer en dørpumpe, der sørger for branddørens selvlukkende funktion. Vi hjælper gerne med demontering og bortskaffelse af branddøre, der skal udskiftes.

Kontakt os gerne og få et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Andre tjenester