Brandfugning

Tofte Group – Din specialist af passiv brandsikring

Tofte Group – Brandsikring er entreprenørvirksomhed, med speciale inden for passiv brandsikring af byggeri, hvor vi har fokus på kvalitet og høj kundetilfredshed.

Samtlige medarbejdere sætter dagligt en ære i, at levere det bedst mulige håndværk til vores kunder og sikre, at alle projekter følges ordentligt til dørs. Dette har medført at vi allerede har en lang liste af tilfredse kunder og løbende kan tilføje flere.

Brandfugning

Brandfugning

Samlinger i konstruktioner skal brandsikres på samme vis, som de brandadskillende bygningsdele. Derfor skal der altid brandlukkes i samlinger med brandklassificerede og dokumenterede produkter. Vi kan kan brandtætne samlinger helt op til 100 mm med en brandtætningsliste,

Produkter

Vi anvender kun produkter, der er testet i henhold til EN 1366-4 for lineære fuger og klassificeret i henhold til EN 13501-2. Hvilken løsning, der skal anvendes, afhænger meget af mange forskellige forhold. Det kan for eksempel være, at der stilles krav til, at fugen skal kunne være fleksibel eller bredden på brandfugen samt hvilken bygningsdel, det drejer sig om. Vi har dokumenterede løsninger til det hele.

  • Akrylfuge
  • PU-Fugebånd
  • Brandtætningsliste
  • Siliconefuge

Det er nødvendigt at brandfuge samlingerne mellem en branddør og en brandvæg. Hvis en branddør ikke er monteret korrekt og med den korrekte brandfuge, kan det have stor og vigtig betydning for personsikkerheden ved en evt. brand. Selvom brandsikring er af største vigtighed i en bygning, opdages der ofte væsentlige fejl og mangler ved byggetekniske tilsyn. Krav til en branddør afhænger af brandkravet til den væg, som døren monteres i; f.eks. om den er placeret i en brandsektionsadskillelse eller brandcelleadskillelse.

Vi kan også brandtætne mellem betonvægge og hulldæk. Dette gøres med forskellige løsninger, afhængigt af afstanden. Vi kan brandtætne med PU-fugebånd eller en tætningsliste. Begge løsninger er godkendt til EI60-klassifikation.

Produkter

Andre tjenester