Om os

Tofte Group – Din specialist af passiv brandsikring

Tofte Group – Brandsikring er entreprenørvirksomhed, med speciale inden for passiv brandsikring af byggeri, hvor vi har fokus på kvalitet og høj kundetilfredshed.

Samtlige medarbejdere sætter dagligt en ære i, at levere det bedst mulige håndværk til vores kunder og sikre, at alle projekter følges ordentligt til dørs. Dette har medført at vi allerede har en lang liste af tilfredse kunder og løbende kan tilføje flere.

Tofte Group – En stærk samarbejdspartner

Tofte Group er den professionelle byggeindustris entreprenør når det kommer til udførsel af passiv brandsikring til alle typer byggerier . Vores tjenester omfatter bl.a. brandtætning samt passiv brandbeskyttelse af bærende stålkonstruktioner. Tofte Group er én af Danmarks førende entreprenører af passiv brandsikring og fremstår som byggeindustriens professionelle partner, for hvem, kvalitet, dokumentation og god vejledning er en selvfølge.

Siden 2021 har vi udført passiv brandsikring til en lang række byggerier i Danmark. For os er kvalitet, dokumentation en kernekompetence. Hvis andet ikke er aftalt, udfører vi alt vores arbejde i overensstemmelse med AB18. Vi er centralt beliggende i Holbæk på Sjælland.

Om Tofte Group - Brandsikring