Passiv brandsikring

Brandmaling

Brandmaling giver en brandisolerende overflade, der gør, at bærende konstruktioner bevarer deres bæreevne. Vi udregner den korrekte dimensionering. på den måde kan brandmalingen give stålet den korrekte brandmodstand. Ved afleveringen modtager du et certifikat som dokumentation for at bygningsdelen opfylder det ønskede brandkrav.

Brandmaling

Hvis der ønskes synlige bjælker eller søjler, skal der altid tages højde for den gældende brandklassifikation. I mange tilfælde betyder det, at bjælker og søjler skal behandles med brandmaling for at sikre, at de overholder disse krav.

Brandmaling giver en brandisolerende overflade, der gør, at bærende konstruktioner bevarer deres bæreevne op til 120 minutter. Dette er en meget længere periode end almindeligt maling, der kun sikrer en brandmodstandsdygtig overflade i få minutter. Ved hjælp af brandmaling kan man altså opnå, at den brandklassificerede bygningsdel kan imødekomme den ønskede brandklasse.

Hos Tofte Group ApS kan vi hjælpe med at udføre brandmaling af konstruktioner og andre passiv brandsikrings foranstaltninger.

Vi har et dygtig team af specialister, der kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dine behov.

Brandmaling af stål

Til brandmaling af indvendige bærende stålkonstruktioner.

Anvender vi Nullifire® SC803 som en vandbaseret ekspanderende brandmaling. Som påføres i lagtykkelser (vådfilmstykkelse) op til 1.000 µm i én arbejdsgang. Nullifire® SC803 er godkendt til svanemærket byggeri

Til brandmaling af udvendige bærende stålkonstruktioner.

Anvender vi Nullifire® SC902 som er en 2-komponent brandmaling, bestående af en aktivator og basecoat. Som kan påføres i lagtykkelser over 5.000 my i én arbejdsgang. Derfor er det muligt, at brandbeskytte stål til R120 ved kun én påføring.

Malingen er fingertør efter blot én time, og fuldhærder i løbet af få timer, helt ned til -10ºC.

Nullifire® SC902 kan påføres direkte på nyligt blasted stål, ved korrosionsklasse C1 og C2.

Brandmaling af træ

Til brandmaling af træ

Anvender vi FireFree® Brandmaling Snow White, som er en vandbaseret brandhæmmende maling til træ.

Brandmalingen kan tones i 28 foskellige farvenuancer, og kan påføres med pensel, rulle eller spraypistol.

Brandkrav: B,s1-d0 samt K1 10 og K2 10 – direkte på rent, eller behandlet træ.

Eller en Transparent vandbaseret brandhæmmende maling til træ. Kan anvendes indendørs såvel som udendørs, med beskyttende topcoat.

Brandklassifikationer: B-s1,d0 og K1 10 B-s1,d0

Produkter til brandmaling

Vores andre tjenester