Tofte Group - Brandsikring

Vores tjenester omfatter alle aspekter af passiv brandsikring af byggeri

Vi brænder virkelig for vores arbejde og lægger en enorm mængde energi i ethvert projekt, uanset hvor små detaljerne måtte være. Vi er fuldt bevidste om, hvor afgørende vores arbejde er, da det ikke blot handler om at beskytte ejendomme og værdier, men også om at redde menneskeliv. Denne bevidsthed og ansvarsfølelse driver os til at stræbe efter perfektion i alt, hvad vi gør.

Kontakt os i dag for at få hjælp til at udføre de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger på jeres projekt eller byggeri.

Læs mere om vores tjenester herunder

Brandtætning

Vi udfører brandtætning af alle former for installationer

Brandsikring af stål

Vi udfører brandisolering af stål med conlit eller scandiboard

Brandfugning

Brandfugning af konstruktionssamlinger

Brandsikring af skakt

Vi udfører korrekt brandsikring i typer etagedæk og konstruktioner

Brandmaling

Brandmaling af stål og træ konstruktioner

udskiftning af branddør

Vi montere godkendte og brandklassificeret branddører

Brandplan

1. tilgang

Planlægning

Det er vigtigt at tænke på brandsikring allerede under byggeriets projektering, da det er langt billigere at udfører passiv brandsikring i løbet af byggeriet end at skulle lave det senere, hvilket kan være både dyrt og tidskrævende. Der findes mange eksempler på hvor galt det kan gå.

2. tilgang

Vejledning

Vi kan hjælpe dig med at finde de rigtige præ-accepteret løsninger til netop dine installationsgennemføringer i vægge og etagedæk, samt brandsikring af stål og brandfugning. Det kan være en god investering at få udført det korrekte arbejde første gang.

Tofte Group - Passiv Brandsikring

3. tilgang

Dokumentation

Nye skærpede krav til blandt andet brandlukninger stiller store krav til dokumentation. For at kunne leve op til disse krav forudsætter det, at der foretages brandlukning af gennemføringerne i bygningens brandmæssige adskillelser med præ-accepterede løsninger. Du skal kunne dokumentere, at den anvendte brandlukningsmetode er godkendt og testet overfor myndighederne. Hvis der brandtætnes med præ-accepterede løsninger, er dokumentationsprocessen relativt enkel, da løsningerne allerede er godkendt og gennemtestet. Uanset hvilken opgaver vi udfører sørger vi altid for at levering af dokumenterede materialer for passiv brandsikring.