Brandsikring af stål

Brandsikring af stål

Brandsikring af stål er i dag en vigtig del af sikkerheden i bygninger, hvor stålkonstruktioner udgør den bærende konstruktion. Det er derfor vigtigt at sørge for professionel udførelse når stål skal brandisoleres.

Hvilken løsning er bedst når det gælder brandisolering af stål, afhænger af brandmodstandsevnen og andre funktionelle krav. Alle materialer og løsninger der anvendes, skal være testet og godkendt til dette formål.

Tofte Group – brandsikring tilbyder en række forskellige løsninger, der kan bruges til brandisolering af stål. Produkter og løsninger skal vælges på grundlag af hvor bygningskonstruktioner er. Derudover skal klimatiske og mekaniske forhold tages i betragtning. For at finde den løsning, der passer bedst til dine behov, skal du overveje følgende:

  • Brandmodstandsevne

  • Konstruktionens synlighed
  • Konstruktionstype

Brandsikring af stål

Conlit 150P

Conlit er effektiv i opsætningsfasen. Det samlede tidsforbrug er minimeret, så det er økonomisk rentabelt at arbejde med. Conlit kan monteres på stålkonstruktioner udelukkende med svejsestrittere, hvilket reducerer monteringstiden, optimerer arbejdsgangen. Conlit kan også fastgøres med conlit klæber. Conlit kan desuden beklædes med kartonplader, som nemt kan overfladebehandles

ScandiBoard 850

Scandi Board 850 kendetegnes ved sin lysegrå farve. Pladen monteres som en rå plade. En fordel ved at brandisolere med Scandi Board 850 er, at det kan give en mere elegant løsning. Pladerne kan nemt efterbehandles, så der er mulighed for at finde en løsning, der passer perfekt til arkitekturen. Men den rå plade er en pæn løsning i sig selv

Brandsikring af stål

Produkterne til brandsikring af stål

Andre tjenester